» 18 oktober 2017

  Kruijff en Rijntjes  Kruijff en Rijntjes heten u van harte welkom! 

  Als gecertificeerd en geregistreerd Mediator en geaccrediteerd Familie Mediator hebben Cinderella Kruijff en Ria Rijntjes de krachten gebundeld in hun praktijk in Schagen. De praktijk is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk is.

  Mediation is een vorm van conflictoplossing door middel van gezamenlijke gesprekken, onder begeleiding van een neutrale en onpartijdige bemiddelaar, de mediator. Mediation gaat ervan uit dat voor elk geschil een oplossing bestaat die voor u beiden aanvaardbaar is.

  Gespecialiseerd in (echt-)scheiding


  Mediation is uitermate geschikt voor het oplossen van conflicten binnen de familiesfeer. Er wordt namelijk op basis van uw wensen en belangen naar een oplossing gezocht. Maatwerk dus!

  Daarnaast is de kans van slagen groot, omdat de bereidheid om eruit te komen aanwezig is.

  Bij een (echt-)scheiding is het van belang om goed te praten over de verdeling van de zorg voor de kinderen, de verdeling van de boedel en de financiën, maar ook over wat de scheiding voor u betekent  of betekend heeft. Door inzicht in elkaars wensen en belangen is het mogelijk afspraken te maken die voor lange tijd stand houden.

  De kinderen spelen bij ons, Cinderella en Ria, een belangrijke rol. Wij zetten ons tijdens conflictsituaties in voor een zo goed mogelijke uitkomst voor de kinderen, waarbij we de wensen en belangen van de ouders natuurlijk respecteren.

  Bijkomende voordelen van mediation

  • voordeliger; 1 mediator voor u beiden in plaats van ieder van u één advocaat;
  • u houdt zelf invloed op het proces en de inhoud;
  • u bent een voorbeeld voor uw kinderen; u laat zien dat er in deze omstandigheden een oplossing mogelijk is. 


  Kosteloos kennismaken


  U kunt altijd kosteloos kennismaken. Voor een kennismaking nemen wij een half uur de tijd. Daarna kunt u, als het klikt, beginnen met de mediation of een vervolgafspraak op een later tijdstip met ons plannen. Natuurlijk kunt u na de kennismaking ook afzien van een volgende afspraak.

  Facebook