» 22 september 2017

Schagen danst

Redactie | 11-07-2017


SCHAGEN - Op vrijdag 12 juli van 19.30 tot 21.30 uur is er een bijzondere dansvoorstelling in de tot danstheater omgebouwde Spartahal. De dansscholen van Schagen laten tijdens een wervelende voorstelling hun kunsten zien, maar ook dansen ze samen met dansgroepen uit Mexico, Argentinië, Polen, Frankrijk en Amerika. Dansgroepen uit deze landen zijn deze week te gast in Schagen om deel te nemen aan het Werelddansfestival.

Tijdens 2 workshops gaan de dansscholen uit Schagen zich verdiepen in de dans van een buitenlandse dansgroep, zo zal de groep uit Mexico dansen met Rebounce, Argentinië zal dansen met de wedstrijdgroep hiphop van Ballet- en Dansstudio Chantal, van dezelfde dansschool zal de tapdansgroep aan de gang gaan met de dansgroep uit Amerika, Polen is gekoppeld aan de klassieke balletgroep van de Balletschool en Frankrijk is van plan om een spectaculair optreden te verzorgen samen met de turngroep van Lycurgus-Advendo.

Deze workshops monden uit in een voorstelling op vrijdag 12 juli om 19.30 uur in de Spartahal. Deze voorstelling is uniek en gratis toegankelijk, iedereen is welkom om naar het resultaat van de workshops te komen kijken, kennis te maken met onze dansscholen in Schagen en te genieten van hun kunsten.


« Terug