» 22 september 2017

Waterscouting Vita Nova krijgt € 500 wensgeld

Redactie | 14-07-2017


SCHAGEN - Woensdag 12 juli kreeg voorzitter Fok Reitsma, in het bijzijn van een aantal kinderen en vrijwilligers van waterscouting Vita Nova en wethouder Sigge van der Veek, uit handen van raadslid Marga Mulder-Keij een cheque van 500 euro overhandigd. Ton van Gelder had tijdens de open dag van het gemeentehuis een idee in de wensboom gehangen. Hij wilde het beschikbare geld besteden aan verf om Vita Nova’s varende clubhuis ‘Corrie’ weer mooi voor de dag te laten komen.

Wensboom


Tijdens de open dag van het gemeentehuis in mei konden bezoekers ideeën opperen ter verbetering van hun buurt, straat of stad Schagen. De gemeenteraad van Schagen stelde een bedrag van 500 euro beschikbaar voor het beste idee. Voorwaarde was wel dat de indieners het idee zelf en samen met de omgeving oppakten. Er werden ruim 40 ideeën in de boom gehangen. Uit alle inzendingen werden 3 ideeën gehaald. Het idee van Ton van Gelder was daar één van. De overige ideeën waren; bloemen en/of planten bij de entree van Schagen en speelgoed voor peuterspeelzaal ‘t Hummeltje.

Als een inwoner een idee of initiatief voor zijn of haar buurt, dorp of straat heeft. Dan hoort de gemeente dat graag. Meer informatie hierover vindt u op de website van de gemeente.


« Terug